15 may 2017, 8:39  

Довиждане, доскоро и една врата... 

  Poesía » Filosófica
1211 1 2

Прелиствам спомени от вчера,

в тетрадката е тишина,

опитвам някак да намеря,

довиждане, доскоро и една врата...

 

Всъщност, 

на кого му трябва тишината

в тетрадка на хербарий, самота

измислените хора в главата,

довиждане, доскоро и една врата...

 

 

© Емо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??