May 15, 2017, 8:39 AM  

Довиждане, доскоро и една врата... 

  Poetry » Phylosophy
1210 1 2

Прелиствам спомени от вчера,

в тетрадката е тишина,

опитвам някак да намеря,

довиждане, доскоро и една врата...

 

Всъщност, 

на кого му трябва тишината

в тетрадка на хербарий, самота

измислените хора в главата,

довиждане, доскоро и една врата...

 

 

© Емо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??