3 feb 2008, 17:30

Довод 

  Poesía » De amor
618 0 0

 

Тъй ми се ще
аромат на кафе
след целувката
да те събуди...

(ако си ми съпруга, малко по-трудно...).

И ми се иска
и с други да споделя
щастието си
и всичкото там...

(ако си ми съпруга – де да знам...).

Но ще стане стих –
ще напират да се докоснат
до причината
за моята слава...

(И защо да се женим тогава?...).

 

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??