24 ago 2012, 10:05

Дреха 

  Poesía
851 0 25

                                             ... How love in silence becomes reprimand ...

 

Разкопчавам очите си…

по устните 

обезумяла тъга

срича завръщане

а малко по-надолу

от ляво

в илик

се е сринало

Слънце…

 

в утробата дреме изпразнен денят…

 

омотан в собствените си
представи
за утре…

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??