... How love in silence becomes reprimand ...
Разкопчавам очите си…
по устните
обезумяла тъга
срича завръщане
а малко по-надолу
от ляво
в илик
се е сринало
Слънце…
в утробата дреме изпразнен денят…
омотан в собствените си
представи
за утре…
© Бехрин Все права защищены
Слънцето е силен аргумент
Но кое е най-добре казано?
Денят си има всякакви жлези...
Джак