Осъмвам равен с пепелта в очите
под стъпките на многобройни спомени.
И страници от библия са дните,
некоординирани, останали бездомни...
Ще ми простиш ли крехкото доверие...? -
Повярвал в теб - спонтанно те обикнах.
...Но подцених връхлитащите ветрове -
сърфисти в гребена на слънчево изригване...
© Младен Мисана Todos los derechos reservados