13 feb 2007, 12:16

Друг 

  Poesía
848 0 0
Дъждът се стича по паважа,
а аз не зная как да ти го кажа.
Вчера както си вървях,
мечтаното момче видях.
Влюбих се в него страстно
и той в мен - прекрасно!
Не искам да те наранявам
и много ти се извинявам,
че тъй силно се отричам
горещо аз да те обичам.

© Грета Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??