Гладът си каза своето -
закуркаха червата,
но съдът бе пълен с "твоето",
изостриха се сетивата...
Съд е нужен за медеца.
Съд е нужен и за крадеца.
Съдовете трябва да са здрави,
а съдиите пък прави.
За да може всички
да сме прави,
трябва законите да са ни корави -
за всички ни да са общовалидни,
на човека да са свидни!
© Анна Попова Todos los derechos reservados