23.04.2008 г., 8:12 ч.

Другарски съд 

  Поезия » Гражданска
564 0 4
 

Гладът си каза своето -

закуркаха червата,

но съдът бе пълен с "твоето",

изостриха се сетивата...

 

Съд е нужен за медеца.

Съд е нужен и за крадеца.

Съдовете трябва да са здрави,

а съдиите пък прави.

 

За да може всички

да сме прави,

трябва законите да са ни корави -

за всички ни да са общовалидни,

на човека да са свидни!

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??