14 may 2006, 15:59

Другата 

  Poesía
996 0 3

                           Другата

Обичам те, а ти обичаш нея,
жадувам те, а ти жадуваш нея,
искам те, а ти отново искаш нея,
искам пак да ме прегръщаш,
но защо прегръщаш нея,
аз отново те сънувам, а ти сънуваш нея...
Защо ли толкова боли да те гледам отстрани,
защо ли толкоз те обичам щом никога не бе с мен?...
Аз те обичам, жадувам, сънувам
и винаги ще е така, дори сърцето ми
да е обгърнато в тъга.                                          

© Анна Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво. Оригинално е написано. На мене го посвети нали? хаха шегувам се. Ама наистина е доста смислено. 6
  • Ех..наистина е много тъжно да има ,,друга''...но това е живота! От мен 6!
  • Страхотно е!Браво!
Propuestas
: ??:??