Дълбая дупка непрогледна
в своята душа сломена.
Не ще остана в тази бездна,
къде не мога да прогледна.
Там е черно, там е тъма,
защо се появи сега?
Не искам да остана сама,
сама в черната мъгла.
Причинява болка и страдание,
защо ли? - аз питам.
И ето, знам свойто наказание,
и то е, че те обичам.
© Иветтт Todos los derechos reservados