8.02.2015 г., 0:12 ч.  

Други терзания 

  Поезия » Любовна
584 0 1

Дълбая дупка непрогледна

в своята душа сломена.

Не ще остана в тази бездна,

къде не мога да прогледна.

Там е черно, там е тъма,

защо се появи сега?

Не искам да остана сама,

сама в черната мъгла.

Причинява болка и страдание,

защо ли? - аз питам.

И ето, знам свойто наказание,

и то е, че те обичам.

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??