12 dic 2007, 11:54

другите 

  Poesía » Otra
529 0 7

Да прощаваш е лесно,

когато прощаваш на другите.

Да забравиш е лесно,

когато забравяш другите.

Да те е страх е страшно,

когато се страхуваш от себе си.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??