21 may 2018, 0:51

Другите хора 

  Poesía
446 4 8

Другите хора
си имат
френски шансони
бургаски вечери
вечери на свещи 
мечти за Венеция 
и за Париж 
     другите хора 
си имат
посрещнати залези
пейка във парка
и няколко селфита
със звездни очи
      само ние с теб 
нищичко... 
нищо си нямаме 
освен шепа стихове, 
които не знаят 
как да се сбъднат.... 

 

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??