21.05.2018 г., 0:51 ч.

Другите хора 

  Поезия
445 4 8

Другите хора
си имат
френски шансони
бургаски вечери
вечери на свещи 
мечти за Венеция 
и за Париж 
     другите хора 
си имат
посрещнати залези
пейка във парка
и няколко селфита
със звездни очи
      само ние с теб 
нищичко... 
нищо си нямаме 
освен шепа стихове, 
които не знаят 
как да се сбъднат.... 

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??