29 jul 2008, 11:56

Другият 

  Poesía
796 0 25


Имаше друг преди тебе -
добър и много нежен.
Мълчаливо се гледахме,
погледи вплели копнежно.
Изгаряща го докосвах,
исках да се буди до мен.
Луда бях. Омагьосана.
Чаках най-синия ден.
И го обичах обречено,
затворена сякаш в кръг.
Приличаше ми на вечност,
оказа се  -  кръстопът.
Днес ти си другият -
умерено търпелив.
Ще опитаме... Хубаво.
Не бъди милостив!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??