13 oct 2009, 16:34

Друго измерение 

  Poesía » De amor
725 0 4

Ти знаеш ли какво виждат моите очи?

Ти знаеш ли какво има в моето сърце?

Ти знаеш ли какво ме кара да се чувствам добре

и какво ме изправя на пръсти и плиска в мен горещи вълни?

 

А знаеш ли къде бягам нощем,

къде се скитам денем,

какво обичам още

и какво забравих, че обичам...

Дали часовникът е верен,

или в друго измерение тичам?

 

Видя ли цветовете на дъгата покрай мене,

или черното небе отгоре, дето тегне?

 

Ти знаеш ли, колко живот давам

всеки миг!

Навсякъде!

На всеки човек!

И колко отнемам,

и отнасям със себе си в планината от лед?

 

Ти не видя как цъфна кестенът пред моя балкон

и не чу спотаения стон,

когато бях щастлива.

И когато умирах - също.

Не знаеш дали съм все така дива

и дали чакам вечер да се върне някой вкъщи.

 

И не видя зелените ръце пред моя балкон.

Ти знаеш ли колко ме искаха те

и как се протягаха живи -

да влязат в моя дом.

А знаеш ли, че още съм красива?

 

Ти не знаеш кой е дъждът, който сега вали

и с бурното море се слива

в тъмните ми очи.

Този дъжд и над теб сега се излива,

може би...

 

И не знаеш -

Кога?

Защо?

Къде?

Сама?

С кого?

От радост преливам.

 

И не помниш как тогава очите ми блестят като звезди.

 

А сега - спи!

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще имам едно вдъхновение повече!
  • Намерих те и вече ще те чета! Поздрав!
  • здравей! Колко е хубаво да виждаш отворени и пълни души...
    Дано по-често очите ни блестят като звезди. Пожелавам го на всички!
  • хареса ми, много. поздравления!
Propuestas
: ??:??