12 jul 2007, 14:46

Дрън-дрън 

  Poesía
652 0 3
Тези думи - за Ада и дявола,
са една симпатична история.
Често с нея съм се забавлявал -
може ли пак да ми я повториш?

Ще опитам да вярвам - повярвай ми!
Даже пазвата си ще заплюя
и че тъй нечестив и коварен съм,
ще извикам, та всички да чуят.

Тези думи - за Ада и Дявола,
са една симпатична история.
А сега да започваме - става ли?
Пък за Ада приказвай със Втория!

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ?
    А останалата аудитория какво следва да прави...
  • За компенсация пък аз ще се постарая следващият път повече
  • Благодаря на модератора- време беше!
Propuestas
: ??:??