25 abr 2010, 17:26

Дуенде 

  Poesía » Filosófica
1047 0 9

да ми се случат портокали
на мене
            и на двете малки
берачки в южните ми сънища
да си отхапят от обърканото време
като от счупена за Бог да прости питка
и да раздават
                    да раздават
                                      да раздават

да им се случат портокалови инстинкти
и малки
сини
къдрави дървета
защото всъщност не обичам котки
и нямам никаква представа за живота

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??