Apr 25, 2010, 5:26 PM

Дуенде 

  Poetry » Phylosophy
1033 0 9

да ми се случат портокали
на мене
            и на двете малки
берачки в южните ми сънища
да си отхапят от обърканото време
като от счупена за Бог да прости питка
и да раздават
                    да раздават
                                      да раздават

да им се случат портокалови инстинкти
и малки
сини
къдрави дървета
защото всъщност не обичам котки
и нямам никаква представа за живота

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??