31 may 2011, 14:51

Духът на любовта 

  Poesía » De amor
567 0 2

Обичта им трябваше да е вечна,

пламък от любов беше обещан,

но винаги има капка безсърдечна –

да загаси любовния огън завещан.

 

Една искра и заживява отново,

духът на любовта се преражда,

една светлина и всичко е готово –

любовта пламти с такава жажда!

 

Огънят не трябваше да загасва,

любовта трябваше да е безконечна,

пламъкът не трябваше да угасва –

обичта им трябваше да е вечна...

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??