Очите ми ще търсят в рими тебе,
ще те рисуват под небесна светлина,
ще бъде миг красив и спряло време
и чакана, и лъчезарна любовта.
За миналото всичко ще забравя,
за да рисувам пак лъчите на деня,
миражите далече ще оставя,
защото с мене ще е тази красота.
Ще пиша стиховете сутрин рано,
за да поемат първи слънчеви лъчи,
ще пиша бързо, ясно и разбрано
и ритъмът доброто в тях ще задържи.
Духът на слънцето ще ги съпътства
и свежестта на утринната красота,
и синева безкрайна и небесна,
и най-прекрасната усмивка на деня.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados