21 dic 2014, 12:02

Духът от снощи 

  Poesía » De amor
1255 2 16

           Духът от снощи

 

Лениво утро... след любовна вечер.

Часовникът отчита време спряло,

дори стрелките уморени вече,

поклащат се във такт "неделно-вяло"...

 

Във въздуха... любов и аромати -

кафе и свещи... Погледи смълчани...

Духът от снощи още тихо броди,

оглежда се в очите замечтани...

 

Играе си със нас. Отново  плиска

любовен дъжд... приижда на талази...

Нахално ни вали и сякаш иска

да полудеем... Господ да ни пази...

 

 

21.12.2014г.

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1627 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??