Духът от снощи
Лениво утро... след любовна вечер.
Часовникът отчита време спряло,
дори стрелките уморени вече,
поклащат се във такт "неделно-вяло"...
Във въздуха... любов и аромати -
кафе и свещи... Погледи смълчани...
Духът от снощи още тихо броди,
оглежда се в очите замечтани...
Играе си със нас. Отново плиска
любовен дъжд... приижда на талази...
Нахално ни вали и сякаш иска
да полудеем... Господ да ни пази...
21.12.2014г.
© Сиси All rights reserved.