14 feb 2008, 20:20

Думи 

  Poesía » De amor
554 0 6
          Думи

Когато те погледна,
цветя в мен цъфтят.
Празнично блестят...
Цветя в душата.
Звезден път...

А на устата... Думи.
Пълни с нежен звън,
които нощем шепна...
В полусън...
И всяка дума крие
свят, магия...

И плача...
И трептя...
И стена...
И се смея...

А гласно тия думи
да прошепна...
Дали умея?

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??