Думи
До вчера думите
като дръзки торпили
пронизваха...
Мъгливите портали
на недоизречените мисли.
Днес...
Няма съм
като преглътнато признание,
което ме оставя в мълчание.
И умират думите неказани.
Всъщност...
В думите неказани
умирам...
© Дани Todos los derechos reservados