С думи се срещнахме двама
под светещи екрани у дома,
вълшебно беше да зная.
Така създадохме приказка в писма.
С думи ме прегръщаше цяла.
С думи приключваше и свършваше денят.
И пак с думи, сега разревана,
казвам сбогом на нашата приказка с писма...
© Васич Todos los derechos reservados
Но пък поражда красиви стихове!
Поздрав!