Apr 13, 2008, 12:23 PM

думи 

  Poetry » Other
689 0 2

 

 

С думи се срещнахме двама

под светещи екрани у дома,

вълшебно беше да зная.

Така създадохме приказка в писма.

 

С думи ме прегръщаше цяла.

С думи приключваше и свършваше денят.

И пак с думи, сега разревана,

казвам сбогом на нашата приказка с писма...

© Васич All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??