20 sept 2013, 21:03

Думи 

  Poesía » Otra
406 0 1

Думи

 

Думи. Изречени и премълчани.

Думи. Кротки като есенен дъжд.

Думи. Гневни като бурно море.

Думи като ромон на горски ручей.

Думи режещи остриета на кинжали.

Думи думи думи. Шепнещи и крещящи.

Думи. Обичащи и нараняващи.

Думи за прошка и за молитва думи.

Думи докосващи и думи отминаващи...

Думи изречени и премълчани.

Думи. Усещания. Чувства, стих.

Думи. Музика, тишина, светлина.

Думи за любов. И за омраза думи.

Думи, настръхнало време. И полет.

----------------------------------

И думи две оставящи без дъх:

ОБИЧАМ ТЕ!

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??