Думи
Думи. Изречени и премълчани.
Думи. Кротки като есенен дъжд.
Думи. Гневни като бурно море.
Думи като ромон на горски ручей.
Думи режещи остриета на кинжали.
Думи думи думи. Шепнещи и крещящи.
Думи. Обичащи и нараняващи.
Думи за прошка и за молитва думи.
Думи докосващи и думи отминаващи...
Думи изречени и премълчани.
Думи. Усещания. Чувства, стих.
Думи. Музика, тишина, светлина.
Думи за любов. И за омраза думи.
Думи, настръхнало време. И полет.
----------------------------------
И думи две оставящи без дъх:
ОБИЧАМ ТЕ!
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Все права защищены