Четеш ли думите, които
пиша?
Четеш ли всеки ред?
За болката, която в мене
диша,
за вярата, за теб.
И всяка буква носи спомен
от теб и мен във вечността.
И малка точка - сълза отронена
за теб и твоята вина.
А може би да сложа многоточие - така
историята ще продължи.
Две точки - обичам те!
и нека времето реши.
© Меги Кралева Todos los derechos reservados