Jun 16, 2012, 4:25 PM

Думи 

  Poetry
427 0 1

Четеш ли думите, които

                               пиша?

Четеш ли всеки ред?

За болката, която в мене

                                диша,

за вярата, за теб.

 

И всяка буква носи спомен

от теб и мен във вечността.

И малка точка - сълза отронена

за теб и твоята вина.

А може би да сложа многоточие - така

историята ще продължи.

Две точки - обичам те!

и нека времето реши.

© Меги Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??