С думи прости искам да ти кажа,
че животът ми без теб е празнина голяма.
Придаваш ти цвят красив
на фона на сивата картина.
Караш музиката пак да засвири
и с тихия си шепот даваш ми сили.
Сякаш стана за секунди...
от тогава без теб не мога
и искам пак да виждам твойте очи!
И моля те сърцето,
а не устата чуй ми...!
Вика ли, вика то,
че животът ми без теб е
като музика без ноти.
Доволна съм, че си до мен –
Съдбата този път не бе жестока
и разбра, че аз без теб не мога!
Сърцето отдавна не е било самотно,
защото явно Бог не стоеше безучастно!
Разбра, че от това имам нужда – приятелство
със сила, която може да спре вълните във морето!
ПОСВЕТЕНО
21.05.2009 г.
© Криси Todos los derechos reservados