21.05.2009 г., 19:28 ч.

Думи прости 

  Поезия
540 0 1

С думи прости искам да ти кажа,

че животът ми без теб е празнина голяма.

Придаваш ти цвят красив

на фона на сивата картина.

Караш музиката пак да засвири

и с тихия си шепот даваш ми сили.

Сякаш стана за секунди...

от тогава без теб не мога

и искам пак да виждам твойте очи!

И моля те сърцето,

а не устата чуй ми...!

Вика ли, вика то,

че животът ми без теб е

като музика без ноти.

Доволна съм, че си до мен –

Съдбата този път не бе жестока

и разбра, че аз без теб не мога!

Сърцето отдавна не е било самотно,

защото явно Бог не стоеше безучастно!

Разбра, че от това имам нужда – приятелство

със сила, която може да спре вълните във морето!       

 

 

ПОСВЕТЕНО

 

 

21.05.2009 г.

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??