13 mar 2010, 20:20

Думи в стих 

  Poesía » De amor
760 0 3

Думи в стих

 

 

Аз виждам и не отричам,

че думите искат да живеят.

Изписани на лист хартия,

те описват емоциите в мен.

Лекуват заради болката,

лекуват... и те са живи.

Като малки и нежни,

откровени и директни,

изправят се, силни колоси,

в изказа свой унищожават.

И разум, и чувства

в двубой неравностоен,

те карат да виждаш

отчуждението от себе си.

Като непозната съвсем

между светлината и мрака,

в безумие се лутам...

мисли, непокорен дух.

Незнаен е пътят човешки,

от лутане няма покой.

Съдбата отредена е,

изписана с думи и в стих.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??