Думи, красиви, нежни,
звучащи добре!
Говориш ми и драскаш по моето сърце!
Но дали ги мислиш?
Дали сърцето ти ги казва?!
Аз не вярвам във това!
Ти искаш просто да пленяваш женските сърца!
Но, чуй…
Думите, колкото и да са красиви и невинни,
дори да пълнят очите със сълзи,
не значат нищо!
По-важно е да идват от вътре,
от твоето сърце,
и да са искрени като едно дете!
© Усмивка Todos los derechos reservados
А думите значат много, ако са
там където трябва, с обич за истинските думи.