5.11.2007 г., 11:10 ч.

Думите 

  Поезия » Друга
537 0 3

Думи, красиви, нежни,

звучащи добре!

Говориш ми и драскаш по моето сърце!

Но дали ги мислиш?

Дали сърцето ти ги казва?!

Аз не вярвам във това!

Ти искаш просто да пленяваш женските сърца!

Но, чуй…

Думите, колкото и да са красиви и невинни,

дори да пълнят очите със сълзи,

не значат нищо!

По-важно е да идват от вътре,

от твоето сърце,

и да са искрени като едно дете!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??