5 feb 2012, 15:21

Думите ни 

  Poesía » De amor
618 0 1

Думите ни

Думите се бракосъчетават,
въпреки че няма празници,
нищо че студът е минус десет,
думите ни свързват с чара си.
През гори и обещания,
и реки от топли чувства
думите са феи странници,
спътници на любовта и донжуановци.
Колко са прекрасно мимолетни,
колко са безоблачно красиви
всички тези клетви, думички лъжливи –
восъчни принцеси и кокетки мили!
Мога ли с конче червено
да завържа тях и теб, и мене?

© Златина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??