10 feb 2009, 6:54

Думография 

  Poesía » Filosófica
507 0 0
Думография

Запечатвам битието
и различните моменти,
фокусирам житието
и отделните сегменти.

Разпечатвам житието
със отминали моменти
и визирам в битието
всеобхватни елементи.

08. 02. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??