Feb 10, 2009, 6:54 AM

Думография 

  Poetry » Phylosophy
474 0 0
Думография

Запечатвам битието
и различните моменти,
фокусирам житието
и отделните сегменти.

Разпечатвам житието
със отминали моменти
и визирам в битието
всеобхватни елементи.

08. 02. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??