1 nov 2004, 15:05

Душа 

  Poesía
1062 0 2

Душа

Душата ми е птица
и с твойта днес лети
душата ми е слънце
и в синевата грей
душата ми е вятър
и буйно из полето вей
душата ми е огън
и твоето сърце гори
душъта ми... любов
насочена към твоята душа!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??