Изгубих я по пътя, изостана,
отказа да се състезава с мен във времето,
остави ме сама в борбата ми за слава,
заряза ме във суетата ми, прокле ме.
Какво да я правиш, просто душа,
за нищо не става в новото време
само боли, страда, кърви,
а това са си все големи проблеми.
© Дарина Станчева Todos los derechos reservados