5 may 2010, 21:10

Душа 

  Poesía » De amor
601 0 2

Душата ми усмихната и нежна
се рееше свободна като мисъл,
полюшваше са бавно и небрежно
като балон от вятъра понесен. 

 

Не знаех откъде е тази сила,
която я издигаше нагоре,
каква е тази мисъл бързокрила,
достигаща безкрайни кръгозори,
а може би се беше преродила
от любовта във мен - пулсираща и мила...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??