5.05.2010 г., 21:10 ч.

Душа 

  Поезия » Любовна
604 0 2

Душата ми усмихната и нежна
се рееше свободна като мисъл,
полюшваше са бавно и небрежно
като балон от вятъра понесен. 

 

Не знаех откъде е тази сила,
която я издигаше нагоре,
каква е тази мисъл бързокрила,
достигаща безкрайни кръгозори,
а може би се беше преродила
от любовта във мен - пулсираща и мила...

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??