12 mar 2023, 11:06

Душа 

  Poesía » Verso libre
225 0 0
Душа

 

Душата ми вземете, 

на кръст я разпънете,

но от мене запомнете!

От болката цвете аз

ще сътворя и от мириса му

пак ще полетя.

 

Иван Стоянов

 

 

© Иван Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??