12.03.2023 г., 11:06 ч.

Душа 

  Поезия » Свободен стих
217 0 0
Душа

 

Душата ми вземете, 

на кръст я разпънете,

но от мене запомнете!

От болката цвете аз

ще сътворя и от мириса му

пак ще полетя.

 

Иван Стоянов

 

 

© Иван Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??