6 feb 2023, 10:00

Душа без любов е безкрила 

  Poesía » De amor
459 0 0

Душа без любов е безкрила,

затова искам да дойдеш ти,

горест тежка нея е гнетила,

за чашата със сълзи чети!

 

Да те забравя се опитах,

но по-хубава аз не видях,

затуй болка само изпитах,

в тъга и потиснатост живях.

 

Всеки има нужда от идеал,

а ти си туй за душата моя,

не ми стига да съм оцелял,

не усетих на радостта зноя!

 

Всеки щастието заслужава,

с теб мога да го получа сал,

а духът ти туй не ми обещава,

ела, сърцето си съм ти дал!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??