24 may 2016, 3:08

...Душа моя... 

  Poesía » De amor
405 0 7

 

 

...Душа моя...

 

Изписваш в мен поема на душата 

със кътчетата на вечната ти нежност;

изрисуваш всяка буква с лудост,

със стихове заекващи ме татуираш;

изпълваш всяка празнина,

всяка половина и всяко цяло;

докосваш думите със страст,

делата сбъдваш с дух и смелост

и показваш ми красотата в живота,

съществуването на любов, която пребъдва...!

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??