Със обич Бог ме е дарил
и душа като палитра
на художник сътворил,
истинска творба-реликва.
Блестяща в свойта красота,
от най-далечни времена,
забулила с воал на прелестта
живота във картини и пана.
С палитрата и четката все още
живее моята душа,
декор звездите са и нощем,
платно е денем цялата земя.
И всеки миг нюанси нежни,
като фонтан през слънчеви лъчи,
тюркоазени и белоснежни,
блестят душевните творби.
..........................................................
Щом Божие творение човек е,
по пътят му ще трябва да върви,
като негово подобие наречен,
съвършен от себе си да сътвори.
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados
Стрелях на посоки в страничката ти!
И не съжалявам! Комплименти!