27 dic 2013, 11:06

Душа в мъка 

  Poesía » Filosófica
489 0 0

            Душа в мъка

 

  Душата ми се мъчи,

  дано все пак да сполучи;

  ти  я остави обругана,

  сякаш без сетива,

  излъгана и неразбрана,

  нищо друго освен да те

  самосъжалявам ми остана,

  Ти забрави, че тя иска да диша,

  да се радва и да плува в оазиса на добрите си усещания! 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??